Izdvojeno

SONY novosti


“Glasine” sa stranice sonyalpharumors.com i ovaj put pokazale su se točnima i dobro provjerenima. Najavljivani izlazak novih aparata i objektiva bio je predviđen  za 03. 06. 2011. ali je odgođen za danas, 08. 06. 2011. Pogledajmo što  nam novoga SONY donosi za sezonu godišnjih odmora 2011.

Kao što smo već ranije najavili, SONY-jev veliki prodajni hit, obitelj NEX kompaktnih aparata s izmjenjivim objektivima dobila je svog novog člana. Radi se o modelu SONY NEX-c3. Ovaj puta, osim vrhunskih performansi dobili smo i skladno dizajnirano, ergonomski zaobljeno tijelo aparata, čiji izgled će zatvoriti usta kritičarima dizajna prvih dvaju NEX-ova.

Osim toga, SONY SLT obitelj fotoaparata dobila je novog člana. “Revolucionarnim” prošlogodišnjim modelima translucentnih fotoaparata pridružen je i novi A35. Riječ je o modelu koji će zamijeniti dosadašnji model A33. Novi model ima 16,2 MP senzor i novi čip koji će produljiti trajanje baterije i smanjiti problem pregrijavanja aparata kod kontinuiranog dužeg snimanja videa.

Osim ova dva aparata predstavljen je i E-mount objektiv za NEX seriju fotoaparata. Riječ je makro objektivu koji  nosi oznaku SEL30M35. Za početak možete pogledati galeriju fotografija snimljenih ovim objektivom objavljenih na stranici dpreview.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *