Radionice

Radionica akt fotografije


U našem studiju redovito održavamo atraktivna predavanja i radionice. Akt radionica privukla je velik interes ljubitelja fotografije.

Ovaj put studio je, na trenutke, bio pretijesan za sve one koji su željeli sudjelovati na ovoj jedinstvenoj radionici. Pristigle fotografe morali smo podijeliti u više skupina, pa se trajanje cijelog događaja oduljilo s predviđenih tri sata na čak sedam sati. Dio radionice bio je posvećen polaznicima foto-tecaj.com programa našeg Teoretski najpraktičnijeg tečaja fotografije. Ostatak vremena pripao je našim prijateljima fotografima, koji su iskoristili ovu priliku za upotpunjavanje vlastitih portfolia.

Pred naše aparate hrabro je izašla Anamarija, jedan od naših omiljenih modela koja nas uvijek uspije iznenaditi predanošću kojom pristupa novim zadacima. Budući da se Anamarija i sama bavi fotografijom, bila je prepuna razumijevanja za sve ideje koje su frcale iz glava fotografa.

Na koncu, svi su imali vremena poigrati se postavkama svjetla i pozama samog modela.

Zadatak na ovoj radionici bio je igranje svjetlom i kontrastima, pa čak i high key i low key tehnikama. Pogledajte kako nam je bilo i kontaktirajte nas ako i sami želite sudjelovati na radionicama koje organiziramo ili pohađati naš foto-tecaj.com – Teoretski najpraktičniji tečaj fotografije.