Radionice

Radionica akt fotografije


Jučer smo u našem studiju ugostili skupinu fotografa na još jednoj u nizu radionica akt fotografije.  Fotografe smo opet podijelili u više grupa kako bi svi dobili priliku da se okušaju u ovom fotografskom izazovu. Kao i prošli put dio radionice bio je posvećen polaznicima foto-tecaj.com programa našeg Teoretski najpraktičnijeg tečaja fotografije a ostatak vremena pripao je našim prijateljima i bivšim polaznicima tečajeva i raznih radionica.

Naš model, Anamarija, ponovno je hrabro i predano odradila svoj zahtjevan posao, a fotografi su to i te kako znali cijeniti, te su napravili pregršt zanimljivih fotografija. U goste nam je došao i naš dragi prijatelj i vrhunski fotograf Stefano Fiorentin koji je uvelike pomogao oko odabira i slaganja postavki rasvjete, ali i savjetima i raznim kreativnim idejama. Pridružio nam se i Tomislav Valent, urednik portala cahayabox.com sa svojim novim mezimcem – Canon EOS 5D Mark II. Bila je ovo jedinstvena prilika da tečajci – početnici iz prve ruke vide i osjete kako izgleda photosession iskusnih majstora, te da sami, rame uz rame s profesionalcima, iskušaju vlastite snage.

Pogledajte kako nam je bilo i kontaktirajte nas ako i sami želite sudjelovati na radionicama koje organiziramo ili pohađati naš foto-tecaj.com – Teoretski najpraktičniji tečaj fotografije.