Natječaji

Organ Vida – Foto natječaj


Organ Vida,  međunarodni festival fotografije, po treći puta će okupiti ljubitelje fotografije u prostorijama Studentskog Centra u Zagrebu od 19. do 21. svibnja 2011. U sklopu nadolazećeg festivala otvoren je javni natječaj za najbolje fotografije. Tema ovogodišnjeg natječaja je “O ljudima”. Natječaj je otvoren od 15. ožujka do 1. svibnja.

Festival Organ Vida, sa sjedištem u Zagrebu, već treću godinu za redom promovira i popularizira kulturu fotografije turnejama fotografskih postava u gradu Zagrebu, zemlji i inozemstvu. Međunarodni festival ove će godine trajati 3 dana, a kao i svaki put do sada ugostit će vrhunske stručnjake iz područja fotografije i organizirati veliku izložbu najboljih fotografija pristiglih putem javnog natječaja. U sklopu festivala održat će se i fotografske radionice, predavanja, prezentacije mladih umjetnika, okrugli stol te tulumi s DJ-ima. Ulazak na festival i popratni programi su besplatni.

Festival Organ Vida održat će se pod generalnim sponzorstvom Epson Hrvatska, uz potporu Grada Zagreba i u suradnji s Kulturom promjene SC-a.

Više informacija i online prijavnicu možete pronaći ovdje.