Izdvojeno

Nemoguća arhitektura


Victor Enrich godinama je radio kao  ilustrator 3d arhitekture. Odlično plaćen posao s mnogo klijenata uz vrlo dobru reputaciju, Victoru je postajao sve dosadniji. U trenutku kad je Victor u potpunosti izgubio interes za svoj posao, odlučio je prekinuti rad s klijentima.

S malo ušteđevine od poslijednjih projekata, bez ideje i plana upustio se u razmišljanje kako provesti ostatak života.

Uskoro došao do saznanja kako ilustriranje arhitekture ipak nije monoton i dosadan posao. Pravi problem leži u radu za klijente.

Victor Enrich

“Nakon što sam zatvorio svoj posao, napokon mogu kreirati nemoguću arhitekturu bez klijenata koji limitiraju moju maštu.”

Stitched Panorama

Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_13Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_10Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_9Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_5Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_11Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_15Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_14Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_12 Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_1Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_3Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_6Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_2Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_7Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_8Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_4

Victor_Enrich_nemoguca_arhitektura_16

Pogledajte i ostale radove Victora Enricha ovdje:

shop.victorenrich.com