Izjava o privatnosti

 

Foto-tecaj.com se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su nužni za komunikaciju i ispunjenje ugovora. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Foto-tecaj.com odgovoran je za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno.
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene.
  • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nisu potrebni.
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama.
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju.
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene.
  • Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

 

Prikupljanje i korištenje informacija
Foto-tecaj.com cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vaše upite ili prijave, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

 

Prijave i upiti
Kako bi napravio prijavu za tečaj ili poslao upit na ovim Internet stranicama, korisnik mora ispuniti kontaktnu formu. Tijekom prijave od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, broja telefona). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim Internet stranicama. Korisnik može poslati upit i bez podataka a samo s ispravno upisanom email adresom.

 

Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

 

Koje podatke prikupljamo:
Osobni podaci: ime, prezime, adresa, kontakt broj telefona, email adresa

 

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke:

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe. Podatke vezane uz prijavu čuvamo godinu dana, a u slučaju da nas zatražite brisanje, isti će biti odmah obrisani.
Osobni podaci koji više nisu potrebni se uništavaju na siguran način.

 

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka:

Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i Foto-tecaj.com stranica odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka  ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana.

 

Pravila o postupanju s kolačićima:
Kolačić (cookie)  je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje.

Prilikom uporabe kolačića  određeni podatci se  prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupe, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ako na stranicama ne pristajete dati privolu ti podaci neće biti prikupljani, pohranjeni i obrađivani.

×