Radionice

Crno-bijele i 1 vatrometna


Radionicu modne fotografije neki od polaznika tečaja bešćutno su pokušavali pretvoriti u nešto sasvim drugo, u radionicu crno bijele fotografije, i to uglavnom portreta.

U sljedećoj galeriji želimo vam prikazati kako izgledaju stvari kad se polaznici tečaja otmu kontroli i zagospodare našim studiom. U jednom trenutku više se nije točno znalo o kojoj je radionici riječ, tko drži tu radionicu, a tko ju pohađa, a da ne govorimo o predviđenom trajanju iste. Mada nam sve navedeno ne ide u prilog, dvosatna radionica trajala je skoro pet sati, a to ipak na najbolji mogući način pokazuje entuzijazam svih prisutnih fotografa.
Uglavnom, kraj radionice nastupio je tek kad je netko u mraku doviknuo: HEEEJ, IMAMO JOŠ SLIKAT VATROMET NA BUNDEKU!!

Poučeni iskustvima s ove i sličnih radionica odlučili smo uvesti neke novine u sam proces školovanja.

  1. Od jeseni se u sklopu tečaja uvodi institut Razrednika kojem će polaznici biti odgovorni za svoje ponašanje i poslušnost tijekom trajanja tečaja. Također će se uvesti i ocjena iz vladanja koja će biti upisivana prilikom polaganja završnog ispita.
  2. Razmislit ćemo o uvođenju radionice crno bijele fotografije za koju su neki od polaznika (daltonista op.a.) i te kako zapeli.Tako bi se moglo dogoditi da od jeseni u sklopu TEORETSKI NAJPRAKTIČNIJEG TEČAJA FOTOGRAFIJE dobijete više znanja (i radionica) za iste pare.